Tietoa suomeksi

Tässä on lyhyt suomenkielinen esittely Metalcolourista ja tuotteistamme. Jos haluat lisätietoja yrityksestämme ja tuotteistamme, käy englanninkielisessä sivustossamme tai ota meihin yhteyttä. Yhteystiedot ovat oikealla.

 

Metalcolour

Metalcolour tarkoittaa joustavuutta, innovatiivisuutta ja laatua. Olemme kehittäneet tuotantoamme ja tuotteitamme jo lähes 50 vuoden ajan asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. Joustavuutta tuovat suuri värivalikoimamme, lyhyet toimitusaikamme ja mahdollisuus niin pieniin kuin suuriinkin tuotantoeriin. Innovatiivista on tuotesuunnittelumme, uusien käyttöalueiden löytäminen nykyisille tuotteille sekä prosesseja tehostavien tuotantomenetelmien kehittäminen. Laatu on meille avainasemassa koko toiminnan kattavasti myynnistä, hankinnoista ja suunnittelusta aina tuotantoon ja lopputuotteeseen saakka. Valmistamme tuotteet Nykøbingissä Tanskassa sekä Ronnebyssä Ruotsissa.

 

Laminointi

Monipuolisilla laitteillamme voidaan pinnoittaa teräsohutlevyjä ja alumiinia moniin eri käyttötarkoituksiin. Valikoimassa on paljon värivaihtoehtoja ja kuviointeja. Kalvopinnoitetulla teräsohutlevyllä on paljon etuja: sitä ei tarvitse pintakäsitellä asennuksen jälkeen, se ei naarmuunnu helposti, sen käsittely on helppoa ja ulkonäön suhteen on paljon valinnanvaraa (puu, tekstiili, yksivärinen). Suosituin tuotteemme Dobel on paloluokiteltu. Se suunniteltiin täyttämään merenkulkualan seinä- ja kattopaneeleille asettamat tiukat vaatimukset. Saatavilla on useita ulkonäkövaihtoehtoja, ja levy sopii tietenkin myös muihin käyttötarkoituksiin, kuten oviin, myymäläsisustuksiin ja julkisiin tiloihin, joissa pinnoilta vaaditaan paljon. Jos tuotteille asetetaan tiukkoja hygieniavaatimuksia, kuten kylmätiloissa, valinta on Foodsafe. Tarjoamme myös ulkotiloihin soveltuvia UV-kestäviä kalvopinnoitteita, joilla ei ole paloluokittelua.

 

Maalaus

Nykøbingin tehdas vastaa teräsohutlevyjen ja alumiinin maalauksesta. Maalaus vastaa pinnoitusta siinä, ettei maalikäsiteltyjäkään levyjä tarvitse pintakäsitellä asennuksen jälkeen. Tarjoamme sekä paloluokiteltua että -luokittelematonta maalikäsittelyä. Asiakas valitsee värin ja matan, kiiltävän tai profiloidun pinnanlaadun. Maalattua teräsohutlevyä käytetään esimerkiksi kodinkoneisiin, valaisimiin, verhotankoihin, autotallin oviin, ikkunaluukkuihin ja erilaisiin kotelointeihin. Voimme käsitellä tuotteet myös esimerkiksi autoteollisuuden käyttämillä erikoispohjamaaleilla.

 

Yhteyshenkilö Suomessa

Myyntiedustajamme Per Nord vastaa mielellään lisäkysymyksiin ja toimittaa pyynnöstä kalvokarttoja ja näytelevyjä (puh. +46 457 781 06). Voitte myös ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen.