Information på dansk

Dette er en kort præsentation af Metalcolour og vores produkter. Hvis du vil vide mere om virksomheden eller vores produkter, er du velkommen til at se dig omkring på vores engelske website eller kontakte os via kontaktoplysningerne i højre side af skærmbilledet.

 

Metalcolour

Metalcolour er kendetegnet ved fleksibilitet, innovation og kvalitet. Vi har i næsten 50 år udviklet vores produktion og vores produkter, så de opfylder alle vores kunders krav. I første omgang handler det om fleksibilitet i form af et stort udbud af nuancer, korte leveringstider samt muligheden for at producere volumener fra helt små mængder til rigtig store kørsler. Det handler også om udvikling af nye produkter, nye anvendelsesområder for eksisterende produkter og nye produktionsmetoder, der gør vores arbejdsproces mere effektiv. Og det handler især om at opretholde kvaliteten hele vejen igennem – fra produktion og slutprodukt til salg, indkøb og planlægning. Vores produktion foregår i Nykøbing, hvor vi lakerer og laminerer, samt i Ronneby i Sydsverige, hvor vi laminerer.

 

Laminering

I vores fleksible maskiner kan vi laminere stål og aluminium i en lang række forskellige nuancer med forskellige prægninger og funktioner. Nogle af fordelene ved folielamineret stål er, at man slipper for at overfladebehandle det efter montering, det er ridsebestandigt, det er fleksibelt at arbejde med, og det fås i mange forskellige udformninger (træ, tekstil og ensfarvet). Vores bedst sælgende produkt er Dobel, som er brandklassificeret. Det er skabt til at opfylde de strenge krav, der stilles til væg- og tagpaneler inden for den marine sektor. Det fås i en lang række forskellige udformninger og kan naturligvis anvendes inden for andre områder, for eksempel til døre, butiksindretning og i offentlige rum, hvor der stilles krav til finish. Nogle af vores andre vigtige produkter er Foodsafe, som er velegnet, når hygiejne er en vigtig faktor, fx i kølerum, samt folier, som ikke er brandklassificerede, hvoraf nogle er tilpasset til udendørsbrug, eftersom de er UV-bestandige.

 

Lakering

På vores fabrik i Nykøbing kan vi også lakere stål og aluminium. Ligesom ved laminering behøver stålpladen ikke at blive overfladebehandlet efter montering. Lakeret stål fås både som brandklassificeret og ikke-brandklassificeret. Lakeringen kan fås i præcis den farve, du ønsker, og du bestemmer selv, om den skal være mat, blank eller med struktur. Lakeret stål kan anvendes til alt fra hvidevarer, armaturer og gardinstænger til garageporte, skodder og diverse beklædning. Vi kan også behandle med forskellige specialprimere, som blandt andet anvendes inden for bilindustrien.

 

Kontakt Danmark

I er velkomne til at kontakte vores ansvarlige sælger for Danmark Ronnie Skov, hvis I vil vide mere om vores produkter, bestille foliekort og prøveplader, eller hvis I har nogen spørgsmål. I kan fange Ronnie Skov på telefon +45 4028 8002. I kan også sende os en e-mail.